Най-бързият цигулар в света Дейвид Гарет се завръща в

...
    Най-бързият цигулар в света Дейвид Гарет се завръща в
Коментари Харесай

Дейвид Гарет с концерт на стадион Юнак

    Най-бързият цигулар в света Дейвид Гарет се завръща в България след по-малко от два месеца на стадион " Юнак " в София. Концертът ще се организира на 30 август, като местоположението се измества заради предстоящите по-високи температури, както и опцията за още по-подходяща атмосфера под намерено небе, която Дейвид Гарет и екипът му желаят да основат за българската аудитория.  На сцената в сърцето на столицата виртуозният Дейвид Гарет ще показа музиката от последния си албум, oзаглавен " ALIVE – My Soundtrack ”.

Събитието е част от едноименното европейско турне на музиканта, което започва по-рано тази година. " Албумът, както и сегашното турне, носят едно доста персонално и особено преживяване, тъй като споделям с публиката саундтрака на живота си. Всяка ария има история и разкрива страст, с която съм се сблъскал най-много по време на пандемията. Вярвам, че интервалът беше извънредно сложен за всички, ето за какво с този концерт желая да накарам хората да се почувстват още веднъж живи и да честват живота с музиката ми. ", споделя Дейвид Гарет.

Турнето " ALIVE ” ще продължи до октомври месец, а част от песните, които публиката ще чуе на 30 август на стадион " Юнак ", са емблематичните " Staying Allive ”, " What a Wonderful World ”, " Beauty and the Beast ” и " Imagine ”, рок шлагерите " Enter Sandman ” и " Paint it Black ”, както и интерпретациите на типичен произведения като " Confutatis " на Моцарт и " Dance of the Knights ” на Прокофиев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР